Pasesejos en bici per Barcelona

La bicicleta és, sense cap mena de dubte, la millor forma de moure’s per Barcelona. Uneix-te als nostres passejos en bicicleta on coneixeràs les dreceres, parcs i carrils bici de la ciutat, a més a més de donar-te informació històrica, arquitectònica i xafardeig de la ciutat.

Hem dissenyat unes passejades/passejos/rutes de 2 i 4 hores, per adaptar-nos als temps i pressupostos de cadascú. Tot i així, si tens un interès particular, et podem fer a mida el passeig segons les teves preferències.

característiques:

- Guia local oficial apassionat per la ciutat.

- Nombre il·limitat de persones en el grup.

- El preu és de 22,50€ per 2h i 30€ per passejos de 4h. Preu per persona. Siusplau consultar preu per grups.

- Accés prioritari en la majoria d’atraccions com la Sagrada Família.

- Idiomes: Català, Castellà, Anglès, Francès i Portuguès.

- Guia ràpida dels millors restaurants, shooping i galeries.

- nclou bici, casc i cadenat. No inclou les entrades.

bike tour barcelona
BICI: Parc & Platja I 2h

Comencem pel Barri Gòtic, ens movem pels carrerons del gòtic i del Born per arribar al Parc de la Ciutadella, fundat al 1888 per a l’Exposició Universal. Després d’una pausa amb explicació i foto, continuarem fins al Poble Nou, Vila Olímpica dels Jocs del 92 per arribar a les platges i fer un petit descans.

 

Reprendrem el passeig coneixent el Port Olímpic, el peix de Frank O. Ghery i tot el passeig del litoral fins a la Barceloneta, antic barri de pescadors, per passar pel Port Vell i tornar al Gòtic. Tot en 2 hores de passeig.

Reserva ara
bike ride barcelona
BICI: Parc & Sagrada Familia & Platja I 4h

Aquest passeig en bici és el mateix que l’anterior però afegint-t’hi la visitat al Temple Expiatori de la Sagrada Família. Després de conèixer el Parc de la Ciutadella i passar per sota de l’Arc de Triomf, ens endinsarem al barri de l’Eixample, per arribar a la Sagrada Família, on amb el teu guia oficial, et saltaràs la cua i al·lucinaràs amb l’arquitectura del gran geni Gaudí.

 

Després, continuarem per la plaça de toros, “La Monumental” per arribar al mar, a les platges. Després d’un petit descans, continuarem per la Barceloneta per tornar, a poc a poc, pel Port Vell i al punt d’inici al barri Gòtic. Tot en 4 hores de passeig intens!

reserva ara