BARCELONA: FET A MIDA

walkingplanets barcelona

Pensem que tothom és únic, que té diferents gustos, preferències i necessitats.

 

Tant si ets un viatger independent com un tour operador, volem oferir-te els nostres millors serveis. La nostra experiència dissenyant itineraris per la ciutat ens avala per poder proporcionar-te la millor experiència a Barcelona. Tenim un munt de suggeriments a fer-te depenent dels teus interessos, temps i pressupost. Ens adaptem fàcilment.

 

A més a més, no només dissenyem les rutes i els seus continguts, també oferim els nostres millors professionals del sector (guies, professors, fotògrafs, dissenyadors de moda, gràfics, arquitectes) i vàries propostes de sales, restaurants i transports.

 

Els anys que duem treballant ens ha permès col·laborar amb tours operadors tan importants com GLOBALIA, EFTOURS o TUI, amb receptius locals com GOES TRAVEL I AXISGLOBE, importants productores, festivals de cinema, Art Photo Barcelona i esdeveniments com el GSM.

 

Contacta’ns amb les teves idees i t’enviarem una proposta que estigui allunyada dels turisme massiu i els convencionalismes de la ciutat per estar centrada en els valors històrics, autèntics i locals de Barcelona. La nostra experiència és la teva millor garantia.