Els genis de la ciutat

La llum de Barcelona és font d’inspiració, transmet l’energia que durant segles ha donat cabuda a la creativitat dels Genis. Des de Picasso a Miró, sense oblidar a Gaudí i als modernistes i altres artistes contemporanis com Tàpies o Plensa que han viscut i deixat la seva petja en l’art i l’arquitectura de la ciutat.

Barcelona ha sigut objecte del talent d’aquests Genis deixant les seves obres a la vista de tothom. Hem dissenyat passejos de 2 h per a conèixer-los millor. Escull-ne un o tots!

Característiques:

- Guia local oficial, divertit i coneixedor, expert en el barri.

- Grup privat de màxim 9 persones.

- El preu és de 85€ per 2h i de 130€ per passejos de 3h. Preu per grup, no per persona.

- Accés prioritari, saltant-nos les cues (inclosa la Sagrada Família).

- Idiomes: Català, Castellà, Anglès, Francès i Portuguès.

- Guia ràpida dels millors restaurants, shooping i galeries.

- Punt de trobada: Hard Rock Cafè a Plaça Catalunya.

- Possibilitat de reservar transport privat o utilitzar el transport públic.

- Entrades a museus no incloses.

picasso tour barcelona
PICASSO: Cubisme Bohèmia Passió I 2h

A Barcelona és on tot va començar, on Picasso va adonar-se de fins on podia arribar per acabar convertint-se amb l’artista més influent del segle XX. Durant el passeig, farem un recorregut per la seva vida a Barcelona, els cafès que regentava, escoles, galeries, estudis, etc. per finalitzar al Museu Picasso coneixent la seva obra exposada.

Reservar Ara
gaudi tour barcelona
GAUDI: Naturalesa Geometria Espiritualitat I 2h

Incomparable Geni de l’arquitectura, Gaudí ens ha deixat un llegat per a tota la ciutat. Ens passejarem per poder admirar els seus edificis d’una tècnica perfecta i carregats de misteriosa simbologia, i per a tot això, ens endinsarem a la Sagrada Família, a la Casa Milà, la Batlló o al Palau Güell.

Reservar Ara
miro walk barcelona
MIRO: Primitiu Original Eclèctic I 2h

El nostre artista local més internacional és famós per les seves Constel·lacions. Miró, amb una carrera artística més que prolífica, es va assegurar que la major part del seu treball es quedés a Barcelona, a la Fundació, que plegats visitarem juntament amb la seva espectacular terrassa i el parc.

Reservar Ara
dali tour barcelona
DALI: Narcisisme Surrealisme Bogeria I 2h

Salvador Dalí va néixer a Figueres, on bufa la tramuntana i a on es troba el seu teatre museu. Passejarem per la ciutat per conèixer els seus orígens i continuarem cap al més fascinant dels museus que mai hagis visitat.

Reservar Ara