BARCELONA: VISITES PANORÀMIQUES

Barcelona, probablement una de les ciutats més belles del món, també és molt rica en història, cultura i arquitectura. La millor forma de descobrir-ho tot és amb un transport privat (cotxe, mini bus, bus) i un guia oficial, que al teu ritme, aniràs descobrint el millor de la ciutat en un dia.

 

Et proposem idees per a dins i fora de Barcelona:

Característiques:

- Guia local oficial, expert i apassionat per la ciutat.

- Nombre il·limitat de persones al grup.

- El preu és de 175€ per 4h i 250€ per tours de 6h. Preu per grup, no per persona.

- Accés prioritari a la majoria d’atraccions de la ciutat com la Sagrada Família.

- Idiomes: català, castellà, anglès, francès i portuguès.

- Guia ràpida dels millors restaurants, shooping i galeries.

- No inclou entrades.

- Organitzem tot tipus de transports (metro, taxi o privat).

barcelona sightseeing tour
BCN IN I 4h

Amb transport privat, començarem per descobrir la muntanya màgica de Montjuïc i les seves increïbles vistes de la ciutat, per continuar el descens a les platges i al Port Olímpic. Des d’allà, ens endinsarem a l’Eixample on es troba el Temple Expiatori de la Sagrada Família, l’obra més important del geni Gaudí i les cases modernistes de Passeig de Gràcia. Un cop visitat, podrem continuar al Parc Güell o fins al moment districte del 22@ per tal de conèixer l’arquitectura contemporània de la ciutat. Acabarem la visita amb un petit passeig pel barri gòtic amb recomanacions per degustar la gastronomia local.

 

En definitiva, el millor de Barcelona en 4h!

reserva ara
montserrat sightseeing tour
BCN OUT: Montserrat - Sitges&Wine - Girona&Figueres -Empordà I 6h - 8h

Les increïbles muntanyes de Montserrat, camb les seves sorprenents formes i la seva importància espiritual, són una visita especial a només 45 minuts de la ciutat.

 

Girona i Figueres són destins meravellosos que combinen surrealisme amb història, religió i arquitectura. Amb una parada en una masia de la Costa Brava, aquesta excursió es converteix en un inoblidable dia en família.

 

Visita a la regió de vins del Penedès, plena de vinyes i cellers de cava, on visitarem el peculiar món de Jean Leon, per continuar a Sitges, una petita localitat costanera amb molt d’encant.

 

La comarca de l'Empordà entre els Pirineus i el Mar Mediterrani, amb pobles d’interior i de costa, com l’encant d’Ullastret o Calella de Palafurgell. Descobreix-ne els seus secrets!

reserva ara